Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Maç dönüşü kaza yapan futbolcu ağır yaralandı

Düzenleyen:
Maç dönüşü kaza yapan futbolcu ağır yaralandı

SPOR Haberleri

Antalya Süper Amatör Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden Kınıksporlu futbolcu 23 yaşındaki Ozan Akpınar, dün maç dönüşü Muğla'nın Seydikemer ilçesinde otomobiliyle kaza yaparak, ağır yaralandı.

Kınıkspor'da forma giyen savunma oyuncusu Ozan Akpınar, dün Kaş'a bağlı Kınık Mahallesi'ndeki Kınık Stadı'nda oynanan ve Kınıkspor'un 4- 1 kazandığı Kunduspor maçının ardından 07 GH 008 plakalı otomobiliyle Antalya'ya doğru yola çıktı. Saat 20.30 sıralarında Muğla'nın Seydikemer İlçesi'ne bağlı Seki Mahallesi'ndeki Urluca Köprüsü üzerinde buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda Ozan Akpınar'ın kullandığı otomobil kontrolden çıkarak, karşı yönden gelen İsmail Öğütveren'in kullandığı 10 U 1980 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada Ozan Akpınar ağır, diğer araçtaki İbrahim Kökten, Bayram Öğütveren ve Recep Öğütveren de hafif yaralandı. İhbar üzerine gelen ambulansla Ozan Akpınar Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ne, diğer yaralılar ise Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Kınıksporlu futbolcu Ozan Akpınar'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü belirtildi. 

Kınıkspor Antrenörü Ahmet Öz, "Ozan dün başarılı bir oyun oynadı. Kınıkspor dün aldığı galibiyetle play-offu neredeyse garantiledi. Maç sonunda yemekten sonra yola çıktı. Bugünkü durumu doktorların söylediğine göre daha iyi. Ama durumu halen kritik. Çok üzgünüz, başarılı bir futbolcu, efendi ve örnek bir gençti. Dua ediyoruz" dedi.

Maç dönüşü kaza yapan futbolcu ağır yaralandı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...