Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bülent Korkmaz'dan çok sert tepki

Düzenleyen:
Bülent Korkmaz'dan çok sert tepki

SPOR Haberleri

Mersin İdman Yurdu ile olan sözleşmesi tek taraflı fesh edilen teknik direktör Bülent Korkmaz, yazılı açıklama yaptı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu'nda sözleşmesi tek taraflı feshedilen teknik direktör Bülent Korkmaz, kırmızı-lacivertli yönetime sert tepki gösterdi. Korkmaz "Bu sorun, Bülent Korkmaz ya da teknik adam krizi değildir. Türk futbolunun acı ve gerçek yüzüdür" dedi

Bülent Korkmaz, yaptığı yazılı açıklamada, ikinci yarı hazırlıkları öncesi prosedür gereği Antalya'da kamp yapılacak otele giderek takımın başında olmak istediğini belirterek "Otelde adımıza oda olmadığını ve takım listesi teknik ekip bölümünde yer almadığımızı gördük" değerlendirmesinde bulundu.

Şahıslara, camiaya ve insanlara gösterdikleri saygının karşılığı olarak içine düşürüldükleri çirkin durumu tüm çıplaklığıyla kamuoyuyla paylaşmak mecburiyetinde kaldıklarını kaydeden Korkmaz, şöyle devam etti:

"Düşünün ki, bu kadar aciz, amatör, acemi ve en önemlisi art niyetli bu yöneticiler, teknik ekibiyle iş akdini resmi şekilde sonlandırmak yerine yeni bir teknik adamla prensipte anlaşma yoluna gitmişlerdir. Düzgün yönetici ve kulüpleri tenzih ederek şunu belirtmek isterim ki, bu sorun, Bülent Korkmaz ya da teknik adam krizi değildir. Türk futbolunun acı ve gerçek yüzüdür."

Korkmaz, göreve geldikleri Torku Konyaspor müsabakasından 3-4 hafta sonra ortaya çıkan maddi sıkıntının her hafta büyüyerek devam ettiğini vurgulayarak, "Bu süreç bir kriz haline dönüşerek oyuncularımın idmana çıkmamasıyla başlayıp kampa girmeme hatta kampı terk etme, maçta oynamak istememe ve son olarak da Bursaspor karşılaşmasına gitmek istememeye kadar tırmanmıştır. Her hafta aynı istikrarlı yalanı söyleyip, peşinat, transfer taksidi hatta primi dahi sözler verip ödemeyen, çok cüzi bir ödeme yapıldığında da yabancı oyunculara ödeme yapıp yerli futbolculara ödeme yapmayarak krize zirve yaptıran maalesef yöneticilerdir" ifadelerini kullandı.

Sahalarında oynadıkları Kasımpaşa maçı öncesi yaşanan bir olayı da anlatan Bülent Korkmaz, "Kasımpaşa maçı öncesi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı'nın kamp yaptığımız otelde 2-3 yeni yöneticiyle birlikte düzenlidiği toplantıyla ilk defa huzurlu bir maça çıkma ümidimiz, yabancı oyunculara ödeme yapılıp, yerli futbolculara ödeme yapılmayarak kursağımızda bırakılmıştır. Akşam kampı terk etmek isteyen futbolculara yine klasik sözler verip 'Yarın maçı 18-0 yenilsek dahi paralarınızı ödeyeceğiz' diyerek kandıranlar, maç sonrası yine ortalıktan kaybolmuştur" şeklinde görüşlerini aktardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...