Adıyaman'da minibüs devrildi: 6 yaralı

Adıyaman'da minibüs devrildi: 6 yaralı

YAŞAM Haberleri

Adıyaman'ın Gerger İlçesi'nde yolcu taşıyan minibüsün kar nedeniyle kayganlaşan yolda devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Yaralıları hastaneye taşırken tipide mahsur kalan ambulans iş makinesi tarafından kurtarıldı.
Kaza, gece saatlerinde ilçeye bağlı Nakışlı Köyü yakınlarında meydana geldi. İlçe merkezinden Nakışlı Köyü'ne yolcu taşıyan Mehmet Bayansalduz yönetimindeki 02 RA 692 plakalı minibüs, kar nedeniyle kayganlaşan zeminde kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü Mehmet Bayansalduz ile minibüste bulunan Sait Karakurt, Mehmet Beyazyıldız Üzeyir Barbanbay, Abdullah Barbanbay ve Mehmet Kuşbay yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralıları, ambulanslara taşıdı.
AMBULANS TİPİDE MAHSUR KALDI
Yaralıları yaşıyan ambulanslardan biri Kahta'ya 15 kilometre uzaklıkta tipide mahsur kaldı. Ambulans, çağrılan iş makinesi ile kurtarıldı ve yaralılar yaklaşık yarım saatlik gecikmeden sonra Kahta Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yaralıların acil servisteki tedavileri devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...