Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatma Şahin'den gece kar mesaisi

Fatma Şahin'den gece kar mesaisi

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yoğun bir şekilde yağan karda gece dışarı çıkarak, yolları kontrol etti.

Fatma şahin, sosyal medya hesabından, sabaha hazırlıklı uyanmak gerektiğini söyleyerek, karda vatandaşlara uyarılarda bulundu.  Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin aşırı yağan karda dışarı çıkıp yolları kontrol etti. Daha sonra açıklamada bulunan Şahin, yolları kontrol edip sabaha hazırlıklı uyanmak gerektiğini belirtti. Fatma Şahin, daha sonra yoğun yağan karda, taksici esnafıyla muhabbet edip çay içti. Fatma Şahin Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada, "Gaziantep yoğun kar yağışı altında. Şehirde aksayan yerleri tespit etmek lazım. Sabaha şehri hazırlamak lazım. Gaziantep'te yoğun kar yağışı var. Gaziantepliler olarak dikkat etmemiz gereken bazı hususlar var. Dikkatli olalım" diyerek uyarılarda bulundu. Fatma Şahin sosyal medya hesabından, "Mecbur kalmadıkça özel araçlarımızla dışarı çıkmayalım. Araçlarımıza muhakkak kar lastiği taktıralım. Dışarı çıktığımızda, toplu taşıma araçlarını kullanalım. Evlerinde soba yakanlar, zehirlenmelere karşı dikkatli olsun. Evlerinde gaz alarmı olmayanlar, hem büyükşehir hemde ilçe belediyelerimizden ücretsiz temin etsinler. Herhangi bir sorun tespit eden Gaziantepli vatandaşlarımız, 153 aracılığıyla büyükşehir belediye ekiplerimize bilgi versin" gibi uyarılarda bulundu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...