Galatasaray savunma için kesenin ağzını açtı

Galatasaray savunma için kesenin ağzını açtı

SPOR Haberleri

17 lig maçında kalesinde 23 gol gören Galatasaray savunmadaki sorunu çözmek için kesenin ağzını açtı

Emmanuel Eboue sonrası sağ bek sorununu çözemeyen Galatasaray, arayışlarını sürdürüyor. Thomas Meunier için Brugge'nin kapısını çalan sarı-kırmızılılar, "6 milyon Euro" cevabı sonrası geri adım attı. İşte savunmanın sağı için yapılan görüşmelerle ilgili detaylar: 
Van der Wiel: Hollandalı sağ bek listenin ilk sırasında. PSG ile sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmıyor ama sarı-kırmızılılardan yıllık 4 milyon Euro garanti para talep ediyor. 
Meunier: İkinci alternatif… Kulübü Brugge ile olan sözleşmesinde "6 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi bulunuyor ve Cimbom bu parayı ödemeye yanaşmıyor. 
Van Rhijn: Sneijder'in menajeri Guido Albers'in tavsiyesiyle görüşme yapıldı. Hollandalı oyuncu ve kulübü Ajax ile anlaşma sağlandı ancak Denizli kararsız kaldı. 
Kevin Diks: Vitesse'de oynayan 19 yaşındaki oyuncu alternatiflerden biri. 
Foket: Cimbom fiyat sordu ancak kulübü Gent, 21 yaşında olan ve sağ bek dışında orta sahada da oynayabilen Belçikalı oyuncusunu satmaya yanaşmıyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...