Maskeleri Suriye sınırında düşürüldü

Düzenleyen:
Maskeleri Suriye sınırında düşürüldü

GÜNDEM Haberleri

Gaziosmanpaşa’daki terör operasyonunda etkisiz hale getirilen 2 kadın teröristin cenazesine silahlı ve maskeli olarak katılan MLKP üyeleri yakayı ele verdi.

Uğur Özenç Ö, Muhammet Halil K. ve Deniz Ç’nin Şanlıurfa’ya geldikleri istihbaratı üzerine harekete geçildi. Terör örgütü mensuplarının, Ceylanpınar ilçesinden PYD’nin kontrolündeki Suriye’nin Rasulayn bölgesine geçmeye çalıştığını belirleyen ekipler, şüphelileri sınır hattına yakın bölgede yakaladı. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, işlemlerinin ardından İstanbul’a gönderilecek. Bu arada, şüphelilerden Uğur Özenç Ö’nün, MLKP adına birçok eylem ve korsan yürüyüş organize ettiği; diğerlerinin de örgütçe düzenlenen gösterilere katıldığı öğrenildi. 

CENAZEDEN KODESE...

MLKP’li iki kadın terörist, İstanbul’da hücreevine düzenlenen baskında ölü ele geçirilmişti. Teröristlerin cenazesine HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ’la birlikte dün sınırda yakalanan teröristler de katılmıştı. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...