Drogba hazır kıta

Drogba hazır kıta

FUTBOL Haberleri

FIFA'dan geçici lisans alan G.Saray'ın süper yıldızı, Akhisar deplasmanında Schalke maçının provasını yapacak.

G.Saray'ın dünyaca ünlü golcüsü Didier Drogba, sarı-kırmızılı formayı ilk defa Akhisar Belediyespor maçında giyecek. Şampiyonlar Ligi'nde 20 Şubat'ta oynanacak Schalke maçını düşünen Teknik Direktör Fatih Terim, son durumunu görebilmek ve takıma adaptasyonunu sağlayabilmek adına Fildişili oyuncu ilk 11'de oynatma kararı aldı. Henüz sağlık kontrolünden geçmeden antrenmanlara çıkan Drogba'nın fiziki açıdan hiçbir eksiği bulunmadığını gören Terim, yıldız golcüyle Burak Yılmaz'ı çift forvet olarak sahaya sürecek. Sneijder'i bu ikilinin hemen arkasında serbest oyuncu olarak görevlendirecek olan tecrübeli çalıştırıcı, orta sahayı ise Hamit, Selçuk, Yekta üçlüsünden kuracak.


AVRUPA'DA HER GÜN HABER
Bu arada Drogba ve Sneijder transferleri sonrası Türkiye'ye odaklanan Avrupa medyası, okuyucularına her gün G.Saray'la ilgili haberler vermeye başladı. Son olarak İngiliz basınının önde gelen yayın organlarından Daily Mail, özel bir Drogba haberi hazırladı. Fildişili yıldızın ilk antrenmanını "Tekrar Avrupa'da! Drogba Türkiye macerasına başladıktan sonra idmana da çıktı" başlığıyla, büyük manşet olarak sayfalarında gören İngilizler'in yanı sıra, büyük fotoğraf ajansları da idmandan kareleri yayınlamak için özel çalışmalar yürüttü. Haberde G.Saray'ın Eboue, Hamit ve Felipe Melo gibi dünya çapında tanınan bir çok oyuncusu olduğuna dikkat çekildi. nbsp;? nbsp;Ercan YILDIZ


TEK EKSİK ELMANDER
G.Saray, Akhisar maçının hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü. İlk bölümde üç grup halinde beşe iki top kapma egzersizleri yapan sarı-kırmızılılar, daha sonra taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Riera ve Dany antrenmanın tamamında yer alırken, Elmander takımdan ayrı salonda ve sahada çalıştı. Aykut'un tedavisine devam edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...