Sow müjdesi

Sow müjdesi

FUTBOL Haberleri

F.Bahçe, BATE karşısında şov yapmaya hazırlanıyor. Sow'un iyileşmesiyle morallerin yükseldiği sarı-lacivertliler, işi İstanbul'a bırakmamak için sahaya çift forvetle çıkacak.

"FIRSATI DEĞERLENDİRMELİYİZ" UEFA Avrupa Ligi'nde final hedefleyen F.Bahçe'de bütün planlar, BATE engelini Beyaz Rusya'da aşıp, İstanbul'daki maça rahat çıkmak üzerine yapılıyor. Sow'un ve Caner'in tam olarak iyileşip takıma katılmasıyla yüzü gülen Teknik Direktör Aykut Kocaman, sahaya çift forvetle çıkmaya hazırlanıyor. Sow ve Webo ikilisini yan yana kullanmayı planlayan Kocaman, orta sahanın göbeğinde Mehmet Topal ve Meireles'i sağ kanatta ise Kuyt'ı görevlendirecek. Cristian'ın yedek soyunacağı maçta sol kanattaki Stoch-Caner yarışının galibi ise maç saatinde netlik kazanacak. Oyuncularına "Toplu hücum, toplu savunma" talimatı veren Kocaman, "Erken bulacağımız bir gol bizi rahatlatacaktır. Sonrasında üzerimize gelecekler. Bu fırsatı çok iyi değerlendirmemiz gerek" ifadelerini kullandı."ÜÇTE ÜÇ YAPACAĞIZ" Bu arada F.Bahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı da BATE maçı için iddialı açıklamalarda bulundu. Rakipten ziyade hava ve saha şartlarından endişelendiğini söyleyen Kiğılı, "Tek dezavantajımız soğuk hava. Yine de oradan galibiyetle döneceğimize inanıyorum" dedi. Mersin maçı öncesi, "Mersin, BATE ve Trabzon maçlarını kazanacağız" açıklaması yaptığını hatırlatan Kiğılı, "İlk adımı attık, devamını da getireceğiz" diye konuştu. Kiğılı, Trabzon deplasmanına da değinerek, "Trabzonspor'la gerginlikler en kısa sürede bitecek. Yöneticiler olarak birbirimize kucak açmamız, elimizi uzatmamız lazım. Ben, Trabzonspor camiasıyla kısa sürede gerginliklerin biteceğine, dost ve kardeş Trabzon ile el ele güzel günler göreceğimize inanıyorum'' ifadelerini kullandı. Sow müjdesiBUZLARI ERİT F.BAHÇE UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz F.Bahçe, son 32 ilk tur maçında Belarus ekibi BATE Borisov'a konuk oluyor. Grodno kentindeki Neman Stadı'nda -4 derecede oynanacak karşılaşma TSİ 20.00'de başlayacak ve Star TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın hakem triosu İrlanda Federasyonu'ndan Alan Kelly, Damien Macgraith ve Allan Lynch.BUZLARI ERİT F.BAHÇE STATTA İDMAN YAPTIRMADILAR Son çalışmasını maçın oynanacağı Neman Stadı'nda yapmak isteyen F.Bahçe'ye 'saha zemini uygun değil' gerekçesiyle izin çıkmadı. Basın toplantısı yapan Kocaman, "Bu tamamen bizim dışımızdaki bir olay. Sahayı tanımak isterdik" derken, "Rakip uzun zamandır maç yapmıyor. Bu bizim için avantaj. Kadro yaparken BATE ve Trabzon maçlarını birlikte düşüneceğim. Avantajlı bir skor istiyoruz" sözlerini kullandı. Zemini inceleyen Kocaman, "Yer yer çimler eksik olsa da beklediğimden iyi" şeklinde konuştu. Öte yandan Krasic'i yine kadroya almayan Kocaman'ın bu tavrı Sırp oyuncuyu tamamen sildiği şeklinde yorumlandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...