Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu da ’kar tatili’ kampanyası

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Bu da ’kar tatili’ kampanyası

YAŞAM Haberleri  / iha

Rize’de soğuk hava ve buzlama nedeni ile bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Tatilden faydalanamayan gençler ise, internet üzerinden imza kampanyası başlattı.

Rize’de olumsuz hava koşulları nedeni ile Güneysu, İkizdere ilçelerinde taşımalı eğitim yapılan okullarda, Derepazarı, İyidere, Kalkandere, Çamlıhemşin ve Hemşin ilçelerinde ise tüm okullarda eğitime bir günlük ara verildi.

Merkez ve diğer ilçelerde bulunan öğrenciler Rize Valisi Ersin Yazıcı’ya sosyal medya hesaplarından mesajlar göndererek diğer ilçelerinde tatil olmasını istedi.

Sosyal medya hesaplarından cevap alamayan gençler çareyi bir internet sitesindeki imza kampanyası başlatmakta buldu. Özel bir sitede kampanya başlatan gençler diğer öğrenci arkadaşlarına haber vererek kampanyanın büyümesini sağlıyor ve Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın sosyal medya hesaplarına paylaşıyorlar.

Öğrenciler Vali Yazıcı’dan tatil olmayan ilçelerinde eğitime bir gün ara vermesini istiyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...