İstanbul'da kuvvetli yağış uyarısı!

Düzenleyen: / Kaynak: AJANSLAR
İstanbul'da kuvvetli yağış uyarısı!

YAŞAM Haberleri  / AJANSLAR

Meteoroloji, bugün öğleden sonra İstanbul'un Anadolu Yakası'nda kuvvetli yağış beklendiğini duyurarak vatandaşları uyardı.

Marmara Bölgesi'nin doğusunda kuvvetli yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Halen bölgemizin doğusunda devam eden yağışların İstanbul Anadolu yakası ( Tuzla, Kartal, Pendik, Sultanbeyli ilçeleri) ile Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi. 

BALIKESİR İÇİN 'ÇOK KUVVETLİ' YAĞIŞ UYARISI
Balıkesir merkez ve 10 ilçede çok kuvvetli yağış beklendiği bildirildi. Balıkesir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden alınan verilere göre, son tahmin ve değerlendirmelerde Balıkesir merkez ile İvrindi, Savaştepe, Balya, Gönen, Manyas, Kepsut, Susurluk, Dursunbey, Bigadiç ve Sındırgı ilçelerinde gece "çok kuvvetli" yağış beklendiği belirtildi. Açıklamada ayrıca, bölgede görülen kuvvetli lodosun hava sıcaklıklarını artırmasına bağlı olarak kar erimeleri ile kuvvetli yağışlar sonucu oluşabilecek ani sel, su baskını, taşkın ve heyelana karşı vatandaşlardan dikkatli olmaları da istendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AJANSLAR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...