'DAEŞ bombacısı’ olduğu iddia edilen Suriyeli hastaneden kaçtı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
'DAEŞ bombacısı’ olduğu iddia edilen Suriyeli hastaneden kaçtı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

’DAEŞ bombacısı’ olduğu iddia edilen Suriyeli Mahmoud Al Ghanim’in, tedavi için 12 Aralık günü götürüldüğü Erzurum’daki Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’nden kaçtığı, tüm aramalara karşın bulunamadığı bildirildi.

Erzurum’un Aşkale İlçesi’ndeki Kabul Barınma ve Geri Gönderme Merkezi’nde tutulan Halep doğumlu 30 yaşındaki Mahmoud Al Ghanim, geçen 12 Aralık günü rahatsızlığı nedeniyle kolluk kuvveti eşliğinde Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede güvenlik görevlilerini atlatan Suriyeli Ghanim, kaçmayı başardı. Farkına varılması üzerine 155’e durum bildirildi ve polisler her yerde sığınmacıyı aramaya başladı. Ancak tüm aramalara karşın bulunamayınca 81 ilin Emniyet Müdürlüklerine yakalanması için bilgi verildi. 

’DAEŞ BOMBACISI DEĞİL, BASİT SUÇLU’
Suriyeli Mahmoud Al Ghanim’in DAEŞ’in bombacısı değil, ülkesinde basit bir suçtan aranan kişi olduğu belirten yetkililer, "Mahmoud Al Ghanim, ülkesinde basit bir suçtan aranan bir göçmen. Gözaltına alınıp sınır dışı edilmek üzere prosedür gereği Aşkale İlçesi’ndeki Kabul Barınma ve Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edilmiştir. Kampta bekleyen Ghanim rahatsızlanınca hastaneye sevki uygun görülmüş. Tedavi gördüğü sırada da kaçmış" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...