Mbia krizi çözülüyor

Düzenleyen:
Mbia krizi çözülüyor

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin basın sözcüsü, kulübe ihtar çeken Mbia ile görüşmelerin olumlu geçtiğini, Cardozo'nun da takımda kalacağını söyledi

Trabzonspor'un gündemindeki bir numaralı madde olan Stephane Mbia konusunda olumlu gelişmeler yaşanıyor. Bordo-mavililerin basın sözcüsü Asım Örem, Kamerunlu yıldız ile görüşmelerin devam ettiğini belirterek anlaşmanın yakın olduğunu söyledi.  Örem yaptığı açıklamada, 2.8 milyon avroluk alacağına karşılık kulübe ihtar çeken Mbia'nın Trabzon'a gelerek antrenmanlara başladığını kaydederek, "Başkanımız Muharrem Usta, büyük bir titizlikle görüşmeleri yapıyor. Henüz netleşmeyen ve olumlu geçen bu görüşmelerin Trabzonspor'un çıkarları doğrultusunda atılması gereken en önemli adımlardan bir tanesi olduğuna inanıyoruz. Sözleşmesi konusunda inşallah güzel bir yere geleceğiz" dedi.
Cardozo’yu satmayız
Trabzonspor Yönetiminin pazartesi günü Mbia’nın hesabına 600 bin euro yatırarak kritik bir hamle ile serbest kalmasının önüne geçtiği gelen haberler arasında. Bu gelişme üzerine oyuncunun Trabzon’a gelerek antrenmanlara çıkmak zorunda kaldığı ifade edildi. Bu arada takımın gol makinesi Oscar Cardozo hakkında da konuşan Örem, Paraguaylı yıldızı satmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Asım Örem, Cardozo'nun kalması konusunda yönetim ve teknik heyetin hemfikir olduğunu ifade ederken teknik adam çalışmalarının bütün hızıyla devam ettiğine vurgu yaparak, "Lucescu'yu bütün dünya tanıyor. Bu konuda gerekli adımlar atılıyor ama kesin bir karar çıkmış değil" açıklaması yaptı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...