Son aslan Donk mutluluktan uçuyor

Düzenleyen:
Son aslan Donk mutluluktan uçuyor

SPOR Haberleri

2.5 yıllık imzayı atıp sarı-kırmızılı formayı sırtına geçiren Hollandalı oyuncu, "Türkiye'de Galatasaray'dan başka hiçbir seçenek aklımdan geçmedi" dedi

Ligin ilk yarısında umduğunu bulamayan Galatasaray, ilk resmi transferini resmen gerçekleştirdi. Daha önce anlaşmaya varılan Kasımpaşa'nın savunmacısı Ryan Donk ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandı. İmzayı atıp sarı-kırmızılı formayı sırtına geçiren Hollandalı oyuncu hayallerinin gerçek olduğunu söyledi. Galatasaray'a transfer olmayı Türkiye'ye geldiği ilk günden itibaren düşündüğünü itiraf eden Donk, "Burada olmaktan, Galatasaray'ın oyuncusu olmaktan ötürü inanılmaz mutluyum. Her zaman benim de kafamda hep Galatasaray, sarı-kırmızı renkler vardı. Türkiye denince ilk tercih her zaman sarı-kırmızıydı. Sonunda bu Galatasaray forması altında mücadele etme şansını yakalamış olmak kariyerim adına çok olumlu bir adım oldu" ifadelerini kullandı. 
Kasımpaşa forması altında çok güzel günlerinin geçtiğini ancak Galatasaray'ın orta sahaya takviye yapacağı haberleri çıkmaya başladığı günden bu yana haber beklediğini söyleyen Donk, "Bana teklif gelmesini çok istiyordum. 2-3 hafta önce beklediğim teklif geldiğinde, kafamda herhangi bir soru işareti olmadan kabul ettim" dedi. Galatasaray taraftarına hayran bir futbolcu olduğunun altını çizen Ryan Donk, "TT Arena'nın yanından geçerken maç günleri taraftarın coşkusunu gördüğümde hep takdir ediyordum. Ben de bu güzel camiaya ve taraftara yüzde 100'ümü vermek için sabırsızlıkla bekliyorum. Aslında sakin biriyim ama söz konusu Galatasaray olduğu için heyecanımı ve mutluluğumu her zaman olduğu gibi bu defa içimde tutamıyorum. İkinci yarının başlamasını iple çekiyorum" dedi. 

10’UN YERİ AYRI

Galatasaray'da tanıdığı birçok ismin olduğunu söyleyen Ryan Donk, Wesley Sneijder'in ise kendisi için ayrı bir yeri olduğunun altını çizerken, "Takımda çok iyi karşılandım. Şu ana kadar gözlemlediğim, Carole en komik arkadaşlarımdan biri. Sneijder çok iyi, kaliteli ve lider bir oyuncu. 5 kez ona karşı oynadım. Ama şimdi artık beraberiz, aynı hedef için mücadele edeceğiz. Bu benim için büyük zevk olacak" dedi.  Donk, kendisine örnek aldığı isimlerin ise Seedorf ve Davids olduğunu söyledi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...