Yüzünü bebeğiyle saklamaya çalıştı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yüzünü bebeğiyle saklamaya çalıştı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Van’dan İstanbul’a kocasıyla birlikte gittiği otomobilde 45 kilo eroinle yakalanan İranlı kadın, yüzünü bebeğiyle sakladı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Van’dan İstanbul’a giden bir otomobilde eroin olduğu ihbarını aldı. Polis D-400 karayolu ve Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda önlem aldı. Polis, otomobilleri tek tek aramaya başladı. Bir süre sonra polisin takip ettiği otomobil otoyoldan geldi. Polis otomobili durdurup içindeki İran vatandaşı Elmira M. (26) ve kocası Turhan Ö.’yü (48) otomobilden indirdi. Uyuşturucu tacirlerinin sevkıyat yaparken dikkat çekmemek için biri 5 yaşında diğeri yeni doğmuş iki çocuğu da yanlarına aldıkları görüldü. Polis otomobilde arama yaptı ancak uyuşturucu bulamadı. Bunun üzerine olay yerine özel uyuşturucu köpeği "Coco" getirildi. Coco, yaptığı aramada otomobile tepki verdi. Polis tepki üzerine otomobilin koltuklarını söküp yaptığı aramada zemine gizlenmiş halde 45 kilo eroin ele geçirdi.
Yüzünü bebeğiyle saklamaya çalıştı!
Polis eroini bulunca "çak" yaparak başarılarını kutladı. Zanlılar ise gözaltına alındı. Gözaltı sırasında rahatsızlanan 5 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırdı. Zanlılardan Turhan Ö., Mersin’de yaşadığını, tekstil işi yaptığını, Van’da bir kişinin kendisine 80 bin lira borcu olduğunu, onu almak için ailesiyle birlikte Van’a gittiğini, alacaklısının borcuna karşılık otomobili verdiğini belirterek, "Ben de otomobili alıp ailemle birlikte İstanbul’a tekstil malı almaya gidiyordum polisler çevirdi arama yaptı eroin çıktı. Benim eroinden haberim yok" dediği öğrenildi. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. İranlı kadın sağlık kontrolünden geçirilirken basın mensuplarının kendisini görüntülemesi üzerine bebeğiyle yüzünü kapatmaya çalıştı. Zanlılar daha sora adliyeye götürüldü. Mahkemeye çıkartılan zanlılardan koca tutuklanırken, kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...