Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sarai Sierra için cenaze töreni

/ Kaynak: AA
Sarai Sierra için cenaze töreni

DÜNYA Haberleri  / AA

İstanbul'da kaybolduktan bir süre sonra cesedi bulunan ABD'li Sarai Sierra için, Christian Pentecostal Kilisesi'nde cenaze töreni düzenlendi.

nbsp;İstanbul'da kaybolduktan bir süre sonra cesedi bulunan ABD'li Sarai Sierra için, vaftiz edildiği Christian Pentecostal Kilisesi'nde cenaze töreni düzenlendi. nbsp;
Sierra'nın cenazesi, doğduğu ve evinin bulunduğu Staten Island'daki bir cenazeevinin morgunda 9 gün bekletildikten sonra Christian Pentecostal Kilisesi'ne getirildi.
Burada düzenlenen törene Sierra'nın ailesi, yakınları ve kilise cemaati katıldı. Sierra'yı yakından tanıdığını ifade eden Senyör Pastor John Rocco Carlo, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'deki tüm yetkililere gösterdikleri çabadan dolayı şükran duyduklarını söyledi.
Carlo, ''Türkiye'ye, başbakana, cumhurbaşkanına, emniyet güçlerine ve Türk halkına, aileye ve FBI'a aktardıkları bilgiler ve işbirlikleri için çok teşekkür ediyoruz'' dedi.
Sierra'nın eşi Steven ile nikahlarını da kıydığı bildirilen Pastör Carlo, Türk yetkililerden ve Amerika'daki Türk toplumundan gelen başsağlığı mesajlarının aileyi mutlu ettiğini, kimsenin Türkiye'yi bu konuda suçlamadığını, suçlu veya suçluların en kısa zamanda bulunup adalete teslim edilmesini dilediklerini belirtti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...