Ahmet Çakar hastaneye kaldırıldı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
 Ahmet Çakar hastaneye kaldırıldı

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, katıldığı televizyon programında aniden rahatsızlanarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Bir televizyon kanalında canlı yayınlanan "Derin Futbol" programında rahatsızlanan Ahmet Çakar, ilk olarak ambulans ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Programın moderatörü Göktuğ Sevinçli ve aynı programda yorumcu olarak yer alan yazar Rasim Ozan Kütahyalı da programa ara vererek hastaneye geldi. Çakar'ın durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Kütahyalı ve Sevinçli, ünlü yorumcunun sağlık durumunun iyi olduğunu, endişe verici herhangi bir olayın olmadığını belirtti. Çakar, ilerleyen saatlerde yine ambulans ile Maslak Acıbadem Hastanesine nakledilerek tedavi altına alındı. Çakar'ın doktor kontrolündeki tedavisi sürüyor. nbsp; nbsp;

TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...