İsmail Haniye'ye Ankara'da büyük ilgi

- Güncelleme:
İsmail Haniye'ye Ankara'da büyük ilgi

TÜRKİYE Haberleri

Gazze'deki Filistin hükümetinin Başbakanı İsmail Haniye, CHP, MHP, BDP ve Has Parti'yi ziyaret etti; AK Parti'nin grup toplantısına katıldı.

Türkiye'deki temaslarını sürdüren Filistin hükümetinin Başbakanı İsmail Haniye, bugün Ankara'ya geçti. Haniye'nin ilk durağı CHP Genel Merkezi oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Haniye'yle makamında görüştü. İk lider, el sıkışarak kameralara poz verdi. CHP liderini Gazze'ye davet eden Haniye, görüşme sonrası bir nbsp;açıklamada bulunmazken, "Selamünaleyküm" diyerek, zafer işareti yaptı. Haniye daha sonra BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve nbsp;MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi nbsp;TBMM'de ziyaret etti. Haniye, Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'u da unutmadı. Haniye, direnişin, Filistin tamamen özgürleşene kadar devam edeceğini vurgulayarak, "Bu süreçte, İsrail'de ister liberal, ister fanatik iktidarlar olsun, bu bizi etkilemez" dedi. İsmail Haniye, AK Parti Meclis Grup Toplantısı'na da katıldı. Erdoğan, konuşma yaptığı sırada salona giren Haniye'ye 'Hoşgeldiniz' dedikten sonra konuşmasını sürdürdü. Haniye, grup toplantı salonunda oturarak Erdoğan'ın konuşmasını dinledi. nbsp;Haniye, daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ile görüştü. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...