Derdin ne Meireles?

Derdin ne Meireles?

FUTBOL Haberleri

BATE maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle 100 bin euro para cezası kesilen RAUL Meireles, hem Aykut Kocaman'a hem Aziz Yıldırım'a hesap verecek...

F.Bahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği Raul Meireles üst üste gördüğü kartlarla sadece taraftarın değil, teknik heyet ve yönetimin de sabrını taşırdı. Kariyerindeki ilk kırmızı kartı G.Saray'a derbisinde gördüğünde bütün sarı-lacivertli camianın desteğini arkasında bulan Portekizli, Mersin İdman Yurdu maçının son dakikalarındaki sarı kartla Trabzon deplasmanında cezalı duruma düşünce eleştiri oklarına hedef olmuştu. BATE maçındaki kart ise kırılma noktası oldu. Sarı-lacivertli taraftarlar, Meireles'e isyan ederken, Aykut Kocaman da çileden çıktı. Başkan Aziz Yıldırım'ın tepkisi de hafif olmadı. Kartın kesinlikle doğru olduğunu söyleyen Yıldırım, "Bu hareket takımı sabote etmektir" ifadesiyle Meireles'i eleştirdi.

KİĞILI: İĞRENÇ BİR HAREKET
Aykut Kocaman'ın maç sonunda, Meireles'e, "Seninle İstanbul'da konuşacağız" dediği öğrenilirken, pazartesi günü Başkan Aziz Yıldırım'ın da katılacağı toplantıda Portekizli yıldızdan derdinin ne olduğunun sorulacağı belirtildi. Başkanvekili Abdullah Kiğılı da sert bir açıklama yaptı ve, "Bu sorumsuzluğu Portekiz Milli Takımı'nda neden yapmıyor? Oyuncumuzun yaptığı hareket iğrençti. Yönetim Kurulu olarak gereken yapılacak, taraftarımızın şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı. G.Saray derbisinde yaşadığı olaylar sonrasında Türkiye'den ayrılmak istediği bilinen Meireles'in, kendisine izin verilmediği için tepkili olduğu belirtiliyor. Bu arada yönetim Trabzon kafilesine alınmayan ve İstanbul'a gönderilmesine karar verilen Meireles'e 100 bin euro ceza kesti.

FENERBAHÇE NOTLARI

BATE erken geliyor
F.Bahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki rakibi BATE Borisov 21 Şubat'ta Kadıköy'de oynanacak rövanşa Türkiye'de hazırlanacak. Beyaz Rus ekibi, bugün Antalya'ya gelerek kampa girecek, salı günü ise İstanbul'a geçecek. BATE'li oyuncular F.Bahçe'nin Trabzon'la deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı televizyondan seyrederken, Teknik Direktör Viktor Goncharenko Avni Aker'de rakip hakkında bilgi toplayacak. BATEli oyuncular, rövanşta gerekeni yapıp tur atlayacaklarını iddia ediyor.

YOBO'YA DEVLET NİŞANI
Afrika Kupası'nda şampiyonluk yaşayan Nijerya Milli Takımı devlet nişanıyla onurlandırıldı. Nijerya Devlet Başkanı Jonathan Goodluck, verdiği resepsiyonda ülkesine zafer kazandıran takıma devlet nişanı taktı. F.Bahçeli Yobo da takım kaptanı olarak bu onuru yaşadı. Bu arada sabah saatlerinde İstanbul'a gelen ve öğleden sonra Samandıra'da idman yapan tecrübeli oyuncunun Trabzon'a gidip gitmeyeceği henüz netlik kazanmadı.


HLEB: BEN DE ŞAŞIRDIM
BATE'nin yıldızı Alexander Hleb, Meireles'in kırmızı kart görmesine şaşırdığını söyledi. Portekizli oyuncunun kendisine yaptığı faulün taktik icabı olduğunu ifade eden Hleb, "Bence kırmızı kartı hak etmedi ama burada önemli olan hakemin kararı. Yine de şaşırdığımı itiraf etmeliyim" ifadesini kullandı.

"BUNA DA RAZIYIM"
En büyük hayalinin F.Bahçe forması ile Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek olduğunu dile getiren Reto Ziegler, "Buna da razıyım" diyerek Avrupa Ligi'nde oynamaktan keyif aldığını ifade etti. İsviçreli sol bek, "Bundan sonraki maçlarda da görev alıp takımın başarıya ulaşması için savaşacağım" diye konuştu.

"BÖYLE KART GÖRMEDİM"
BATE maçı sonrası Beyaz Rusya'nın Pressball ajansına konuşan Dirk Kuyt, "Futbol hayatımda bu kadar erken bir kırmızı karta rastlamadım" dedi. Hollandalı yıldız, "Hakem daha ilk dakikadan bizi 10 kişi bıraktı. Büyük hayal kırıklığı yaşadık. Bu gerçek göz önüne alınınca biz iyi oynadık" yorumunu yaptı.


FENER'e olaysız karşılama
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan F.Bahçe, dün Trabzon'a geldi. BATE Borisov takımı ile 0-0 berabere kalan sarı-lacivertli ekip, Belarus'tan Türk Hava Yollarına ait özel bir uçak ile saat 15.00 sıralarında Trabzon Havaalanına indi. F.Bahçe kafilesi geniş güvenlik önlemleri altında karşılandı. Olaysız bir şekilde otobüse binen sarı-lacivertli takım, daha sonra Rize'de konaklayacağı otele geçti. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...