Çelik kasa sokak ortasında kaldı

- Güncelleme:
Çelik kasa sokak ortasında kaldı

GÜNDEM Haberleri

Tarsus ilçesinde bir iş yerinden çelik kasa çalmaya çalışan kişiler, vatandaşları görünce kasayı sokak ortasında bırakıp kaçtı.



Alınan bilgiye göre, Reşadiye Mahallesi Ali Menteşoğlu Caddesi'nde toplu taşıma araçları için bilet satışı yapan bir iş yerine giren kimliği belirlenemeyen kişiler, iş yerindeki kasayı çalmak istedi. nbsp; Yaklaşık 200 kilo ağırlığındaki kasayı dışarı çıkaran ve el arabasına yükleyen şahıslar, sokakta vatandaşların pencereye çıkması üzerine, el arabasına koydukları çelik kasayı bırakıp olay yerinden kaçtı. nbsp; Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, el arabasındaki çelik kasayı iş yeri yetkililerine teslim etti. nbsp; İçerisinde sadece bozuk paraların bulunduğu bildirilen kasayı çalmaya çalışan şahısların yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...