'Kaskoda düzenleme tüketiciyi koruyor'

- Güncelleme:
'Kaskoda düzenleme tüketiciyi koruyor'

Ekonomi Haberleri

Kasko ve trafik sigorta poliçelerinin fiyatlandırmasıyla ilgili tartışmalar üzerine Türkiye Sigorta Birliği açıklama yaptı ve "Primlerin yüzde 50 civarında artacağı iddiası dayanaksız" denildi.

Kasko ve trafik sigorta poliçelerinin fiyatlandırmasıyla ilgili tartışmalar üzerine Türkiye Sigorta Birliği açıklama yaptı ve "Primlerin yüzde 50 civarında artacağı iddiası dayanaksız" denildi. Yeni düzenleme ile tüketicilerin poliçeyi belirlerken sigorta bedelini, aracını nerede tamir ettireceğini, hangi yedek parçayı kullandıracağını seçebildiğine dikkat çekilen açıklamada şöyle denildi: "Dar kasko, kasko, genişletilmiş ve tam kasko ayrımıyla tüketici esas alınıyor. Sürücü yaşı, araç yaşı ve türü, kaza sayısı gibi birçok kriter var. Hiç kaza yapmayanın avantajı daha fazla artıyor."

30 ŞİRKETTE SEÇME HAKKI
Türkiye Sigorta Birliği, kaza yapanla yapmayanın bir olmayacağını, sigorta yapan 30 şirketteki çeşitli fiyat ve teklifleri değerlendiren tüketicinin daha avantajlı olabileceğini bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...