"İmralı heyeti kararı bu akşam belli olacak"

/ Kaynak: AA
"İmralı heyeti kararı bu akşam belli olacak"

Politika Haberleri  / AA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İmralı'ya gidecek heyet ile ilgili olarak'' iletildi. Bu akşam döndüğümde netleştireceğiz'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İmralı'ya gidecek heyet ile ilgili olarak'' iletildi. Bu akşam döndüğümde netleştireceğiz'' dedi. Erdoğan, Erdoba Elegance Oteli'nin çıkışı sırasında bir gazetecinin sorduğu soruları yanıtladı. ''Dün akşam, burada sivil toplum örgütleriyle çok verimli bir toplantı yaptınız, sizden en büyük beklentileri neydi?'' sorusuna Başbakan Erdoğan, ağırlıklı olarak herkesin terörle ilgili çözüm süreci üzerinde yoğunlaştığını belirterek, ''Bu atılan adımların hepsini takdir ediyorlar. 'Biz de elimizden gelen neyse hepsini yapmaya hazırız' diyorlar. Üzerinde ağırlıklı olarak duruldu. Bunun dışında diğer yatırımlara yönelik zaten bizim plan çerçevesi içerisinde olan, GAP çerçevesinde olan, kimisi işte Nusaybin'in oradaki kavşak düzenlemeleri, yine Habur ile ilgili olarak orada bizim aslında, şu anda yapmak üzere hazırlandığımız, nitekim tabii kendileri de bilmiyordu, inşallah bu Habur'daki bu geçişleri daha da rahatlatacak bazı adımların atılması'' dedi. Gazetecinin ''İmralı'ya gidecek heyet ile ilgili bir sıkıntı var mı? İsimler Adalet Bakanlığı'na iletilmiş herhalde'' sorusunu Başbakan Erdoğan '' İletildi. Bu akşam döndüğümde netleştireceğiz'' diye yanıtladı. Erdoğan daha sonra, beraberinde Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve İçişleri Bakanı Muammer Güler ile Midyat ilçesine helikopterle hareket etti. nbsp;

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...