Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nde tanıdık hakem

/ Kaynak: İHA
Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nde tanıdık hakem

FUTBOL Haberleri  / İHA

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın, Almanya'nın Schalke 04 takımı ile 20 Şubat Çarşamba günü oynayacağı 2. Tur ilk maçını yönetecek hakemler belli oldu.

nbsp; nbsp;İSTANBUL (İHA) - UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın, Almanya'nın Schalke 04 takımı ile 20 Şubat Çarşamba günü oynayacağı 2. Tur ilk maçını yönetecek hakemler belli oldu. nbsp; nbsp; nbsp; Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek. Collum'un yardımcılıklarını Martin Cryans ve William Conquer yapacak. Alan Mulvanny'nin dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Robert Madden ve John Beaton. nbsp;

William Collum daha önce Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda deplasmanda Romanya ekibi CFR Cluj ile oynadığı karşılaşmayı da yönetmişti. Galatasaray deplasmandaki bu zorlu karşılaşmayı, Burak Yılmaz'ın 18, 61 ve 74. dakikadaki golleriyle 1-3 kazanarak çok önemli bir üç puan kazanmıştı.





FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...