Ünlü hoca Hector Cuper Türkiye'de

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Ünlü hoca Hector Cuper Türkiye'de

Futbol Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un daha önce anlaşmaya vardığı dünyaca ünlü teknik direktör Hector Cuper, bugün Türkiye'ye geldi.

Önce İtalya'dan İstanbul'a gelen Arjantinli teknik adamı, Atatürk Havalimanı'nda Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen ve yöneticiler karşıladı. Cuper, akşam saatlerinde Samsun üzerinden Ordu'ya geçti. Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hector Cuper, Türkiye'ye gelmekten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Türkiye'de zor bir lig olduğunu biliyorum. Buradaki birçok oyuncu tanıyorum. Yardımcılarımdan kendi takımım hakkında bilgiler aldım. En hızlı şekilde takımıma katılmak istiyorum" dedi. Deneyimli teknik adak, Türkiye'de teknik olarak ise Fatih Terim'i tanıdığını söyledi. Dünyaca ünlü bir teknik direktörü takımın başına getirdikleri için mutlu olduklarını kaydeden Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen de, "Kendisini ikna etmek çok zor olmadı. Hem bizim için hem de hocamız için bir proje. Bu projenin başarılı olması için hep birlikte çalışacağız. Orduspor'u Avrupa'ya götürmeyi hedefliyoruz. Hector Cuper'i bir dünya markası olduğu için tercih ettik" ifadelerini kullandı. nbsp;

Futbol
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...