Sarkisyan, yeniden Cumhurbaşkanı

/ Kaynak: AA
Sarkisyan, yeniden Cumhurbaşkanı

DÜNYA Haberleri  / AA

Ermenistan'da iktidarda bulunan Cumhuriyetçi Parti Basın Sözcüsü Eduard Şarmazanov, seçimlerin Ermenistan tarihindeki en iyi seçimler olduğunu savundu.

nbsp; İlk gayriresmi sonuçlara ilişkin basın mensuplarına açıklamada bulunan Sözcü Şarmazanov, seçimlerin Ermenistan tarihindeki en iyi seçim olduğunu öne sürerek, seçim sonuçlarını etkileyecek herhangi bir usulsüzlük yaşanmadığını kaydetti.
nbsp; Şarmazanov, "Ermenistan'da demokratik seçimler yapıldığı inkar edilemez bir gerçek. Uluslararası gözlemciler de bunu doğruluyor" değerlendirmesinde bulundu.
nbsp;
nbsp; -Sarkisyan yüzde 58'le önde-

nbsp;
nbsp; Bu arada, seçimlerde ilk sandık çıkışı anket verilerine göre, mevcut cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan yüzde 58'lik oy oranıyla önde bulunuyor. İkinci sırada eski Dışişleri Bakanı ve Miras Partisi Genel Başkanı Raffi Hovhannisyan yer alırken, seçimler öncesinde silahlı saldırıya uğrayarak ülke gündemine oturan Milli İrade Birliği Başkanı Paruyr Hayrikyan ile eski Başbakan ve Özgürlü k Partisi Genel Başkanı Hrant Bagratyan, oy oranları yüzde 3 civarında bulunuyor. Diğer üç adayın oy oranları ise yüzde 1'de kalmış durumda.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...