HGS'yi doğru tak hızlı geç

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
HGS'yi doğru tak hızlı geç

GÜNDEM Haberleri  / AA

PTT Ankara Başmüdürü Mehmet Güçlü, Hızlı Geçiş Sistemi'nde (HGS) yaşanan problemlerin büyük bir bölümünün, etiketin doğru yere yapıştırılmamasından kaynaklandığını belirtti.

PTT Ankara Başmüdürü Mehmet Güçlü, Hızlı Geçiş Sistemi'nde (HGS) yaşanan problemlerin büyük bir bölümünün, etiketin doğru yere yapıştırılmamasından kaynaklandığını belirtti. Güçlü, HGS etiketlerinin yapıştırılacağı yerin araçlara göre değiştiğini söyledi. Etiketin, aracın iç tarafından ön camın ortasına yapıştırılması gerektiğine işaret eden Güçlü, bazı sürücülerin, dikiz aynasının arkasına ya da camın köşelerine yapıştırdığını, bunların yanlış uygulamalar olduğunu ifade etti. Etiketin, dikiz aynası ön cama monteli binek araçlarda, aynanın bağlantı yerinden 5 santimetre, dikiz aynası tavana monteli araçlarda ise 10 santimetre aşağıya ön camın orta bölümüne yapıştırılması gerektiğine dikkati çeken Güçlü, kamyon ve otobüs gibi düz camlı büyük araçlarda ise ön camın alt kısmından 5 santimetre yukarıya yine camın ortasına denk gelecek şekilde yapıştırılması gerektiğini kaydetti. HGS'yi doğru tak hızlı geçHGS'yi doğru tak hızlı geç

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...