Emre amade

Emre amade

FUTBOL Haberleri

Alex'in vedasıyla lider oyuncu eksikliği yaşayan F.Bahçe, bu açığı Emre Belözoğlu'yla kapattı. İspanya'dan geri dönen tecrübeli yıldız, takımı toparlayan ve ateşleyen isim oldu.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'la yaşadığı problemler sebebiyle sezon başında F.Bahçe'den ayrılarak Atletico Madrid'in yolunu tutan Emre Belözoğlu'nun geri dönüşü muhteşem oldu. Alex'in sürpriz vedasının ardından lider oyuncu eksikliği yaşayan F.Bahçe, Emre'yle toparlandı. Tecrübeli oyuncu henüz 3 maçta forma giymesine rağmen, takımdaki etkisini fazlasıyla hissettirdi. Orta sahayı toparlayan Emre'nin başarılı performansı bir yana, sahaya çıktığı karşılaşmalarda, F.Bahçe çok daha disiplinli, takım oyununa önem veren ve savaşan bir görüntü çizdi. Kaptanlık bandını koluna takınca sorumluluğu artan Emre'nin sakinliği ise yaşadığı değişimin en büyük göstergesi olarak dikkat çekti.


DİNLİYOR, DİNLENİYOR
Eskiden hocası Aykut Kocaman dahil olmak üzere hakemlerle, rakip oyuncularla, kendi takım arkadaşlarıyla ve tribünlerle dalaşan, sert diyaloglara giren Emre'nin yerinde artık yeller esiyor. İspanya'dan çok daha sakin bir insan olarak dönen Emre Belözoğlu artık tüm enerjisini takım için savaşarak veriyor. Kendisinden beklenenlerin farkında olan Emre, sezon başında kırgın ayrıldığı Aykut Kocaman'ın bugün sahada en güvendiği isim durumunda. Kendisini tamamen F.Bahçe'nin başarısına adayan milli yıldızın, kadroda olmamasına rağmen arkadaşlarına destek için BATE deplasmanına gitmesi, Trabzon'da tribünden gelen tezahüratlara kulaklarını tıkayıp işine konsantre olması yönetimin de yüzünü güldürdü.


DOĞUŞTAN LİDER
Alex'ten boşalan lider oyuncu kimliğini devralan Emre'nin forma giydiği 3 maçta F.Bahçe 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Milli yıldızın sarı-lacivertli takıma yaptığı olumlu etki gözle görülecek kadar fazla. Emre sadece saha içinde değil, saha dışında da arkadaşlarına liderlik ederek F.Bahçe'nin toparlanması için yoğun çaba harcıyor.


SELÇUK'A SERT UYARI
Trabzon deplasmanında kendisi yerine Salih Uçan'ın oyuna alınmasına sinirlenerek eldivenlerini yere fırlatan Selçuk Şahin'e uyarı geldi. Aykut Kocaman, "Oynama isteğini anlıyorum. Ama bir daha bu tür bir tepki gösterirsen benim de tepkim farklı olur" diyerek Selçuk'u ikaz etti. nbsp;


SALİH'E GÜN DOĞDU
F.Bahçe'nin BATE karşısından Meireles ve Emre'den mahrum olması, Aykut Kocaman'ı orta sahada rotasyona mecbur ediyor. Mehmet Topal'ın yanında yer için Mehmet Topuz ve Caner formayı zorlasa da Kocaman'ın aklındaki ilk isim Salih Uçan. Çok büyük bir sürpriz olmazsa, ikinci yarıda yakaladığı müthiş çıkışla dikkat çeken genç yeteneğin BATE karşısında ilk 11'de görev alması bekleniyor.


ŞİMDİ SIRA BATE'DE
Mersin İdman Yurdu, BATE ve Trabzon deplasmanlarında galibiyet hedefleyen Aykut Kocaman, istediğinin büyük kısmını almanın keyfini yaşıyor. BATE karşısında eksik oynamanın verdiği dezavantaja rağmen iyi bir sonuç aldıklarını belirten Kocaman, "Perşembe günü BATE'yi Kadıköy'de yenip yarım kalan işimizi bitirmek istiyoruz" dedi. "Trabzon galibiyetiyle rüzgârı arkamıza aldık" ifadesini kullanan Aykut Hoca, "BATE'nin ardından Kasımpaşa maçını da hasarsız atlatıp yola devam etmeyi hedefliyoruz. Kötü günlerimiz olduğu gibi iyi günlerimiz de olacaktır. Kendimizden başka rakibimiz yok" diye konuştu.


Sow'da sıkıntı yok
Mersin İ.Y. maçında sakatlanmasına rağmen BATE ve Trabzon karşılaşmalarında forma giyen Sow'un kasığındaki sorunun ciddi olmadığı öğrenildi. Trabzon maçında ağrıları artınca oyundan çıkan Senegalli golcü, "BATE maçında inşallah sahadayım" diyerek iyi olduğunu dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...