Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

-Nasılsın Yaşar Abi? -İyiyim Ömer'ciğim!

-Nasılsın Yaşar Abi? -İyiyim Ömer'ciğim!

Politika Haberleri

İkisi de Adanalı olan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile ünlü edebiyatçı Yaşar Kemal'in buluşması renkli görüntülere sahne oldu.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Türkiye'nin dünyaca ünlü edebiyatçılarından Yaşar Kemal'i İstanbul'daki evinde ziyaret etti. İkilinin sohbeti, her ikisinin de Adanalı olması sebebiyle Adana ile başladı. Oldukça sıcak bir atmosferde geçen buluşmada edebiyattan sanata, kültür dünyasından politikaya kadar çok geniş bir yelpazede renkli konular konuşuldu. Bakan Çelik'in Türkiye'nin edebiyatta yüz akı olan Yaşar Kemal'e "Yaşar Abi", Yaşar Kemal'in de Bakan Çelik'e ismiyle hitap ederek "Ömer" demesi dikkatlerden kaçmadı. Yaklaşık iki saat süren görüşmenin "yarıda kaldığını" düşünen ev sahibi Yaşar Kemal ve Bakan Çelik, önümüzdeki günlerde sohbete bir akşam yemeğinde devam etmek konusunda sözleşti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...