Dramalar yarışıyor!

Dramalar yarışıyor!

MAGAZİN Haberleri

Ekrana drama dizileri ağırlığını koydu. Merhamet, Karadayı ve İntikam, reytingde zirveyi ele geçiren yarışma programları ile yarışıyor.

Sürekli sirkülasyon içinde olan dizi sektöründe komedi, aksiyon yerine drama dizileri ağır basıyor. Yetenek Sizsiniz, Güven Bana, Kim Milyoner Olmak İster, Ben Bilmem Eşim Bilir gibi yarışma programlarının ön plana çıktığı son dönemde 'drama' ağırlıklı yapımlar, dizi sektörünü yarışmaların bir adım daha önüne çıkartarak yine reyting tahtına oturttu. Merhamet, Karadayı, Şubat, Huzur Sokağı, Kayıp Şehir, İntikam, 20 Dakika, Kuzey Güney yarışma programlarına oranla en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Karadayı dizisi 22.57 izlenme oranıyla, 22.6 izlenme oranına sahip O Ses Türkiye ve 18.81 izlenme oranına sahip Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını geride bırakarak geçtiğimiz haftayı zirvede kapatmıştı. Geçtiğimiz çarşamba günü Sakarya Fırat, Merhamet, Kuzey Güney gibi diziler. Kim Milyoner Olmak İster ve Büyük nbsp;Risk yarışmalarını solladı ve zirveye yerleşti. Perşembe günü ise İntikam dizisi 15.09'luk izlenme oranıyla, Güven Bana'yı geride bırakırken, 20.70 izlenme oranına sahip olan Huzur Sokağı, 22.96 izlenme oranı alan Kim Milyoner Olmak İster ile kıyasıya yarıştı. Hafta sonu Yetenek Sizsiziniz ve Ben Bilmem Eşim Bilir programları üstünlüğünü korurken Şefkat Tepe ve Lale Devri dizileri de yarışma programları kadar izlendi. Dramalarla yarışmalar arasındaki kıyasıya rekabet önümüzdeki haftalarda devam edeceğe benziyor. nbsp; nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...