"Formadaki ay-yıldızın kapatılması teknik hata"

"Formadaki ay-yıldızın kapatılması teknik hata"

MAGAZİN Haberleri

Yetenek Sizsiniz programında önceki akşam bir yarışmacının sırtındaki Beşiktaş formasının göğsünde yer alan ay-yıldızın kapatılması, değişik kesimlerde tartışmalara sebep oldu.

Yetenek Sizsiniz programında önceki akşam bir yarışmacının sırtındaki Beşiktaş formasının göğsünde yer alan ay-yıldızın kapatılması, değişik kesimlerde tartışmalara sebep oldu. Bunun üzerine programın yapımcısı Acun Medya, nbsp;bir açıklama yaptı. Konunun tamamen teknik bir hatadan kaynaklandığı belirtilen açıklamada şöyle denildi: "Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yarışmacıların üzerlerinde ya da ellerinde bayrağımızı kullanarak oylama sırasında seyirciler üzerinde avantaj sağlamasına izin verilmemektedir. Ekip arkadaşlarımız gereğinden fazla hassasiyet göstererek takım formasındaki ay yıldızı bu çerçevede değerlendirip kapatmışlar. Yaşanan bu durum tamamen teknik bir hatadan ibarettir." nbsp; nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...