Leno ve O'Brien show başlıyor

Leno ve O'Brien show başlıyor

MAGAZİN Haberleri

Birçok talk şovcunun ekranlardan çekilmesi, yerini Amerikan şovmenlere bıraktı. ABD'nin 2 ünlü şovmeni Conan O'Brien ve Jay Leno artık Türk televizyonlarının eğlenceli iki ismi haline geldi.

Birçok talk şovcunun ekranlardan çekilmesi, yerini Amerikan şovmenlere bıraktı. ABD'nin nbsp;2 ünlü şovmeni Conan O'Brien ve Jay Leno artık Türk televizyonlarının eğlenceli iki ismi haline geldi.Yarın akşam saat 21:00'de e2'de Jay Leno, 1984'lü yıllarda "Santa Barbara" isimli televizyon dizisi ile yıldızı parlayan, "Moneyball", "The Girl With The Dragon Tattoo" gibi birçok önemli filmde rol alan oyuncu Robin Wright ve "Modern Family"nin oyuncularından Josh Gad'ı konuk ederken, Conan O'Brien ise aynı akşam 22:00'de seslendirme sanatçısı, komedyen Andy Samberg, ünlü televizyon dizisi "CSI: Miami"nin oyuncularından Josh Hopkins ve sanatçı Lisa Loeb'ı konuk edecek. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...