Kızım bile 'eve gelme' diyor!

Kızım bile 'eve gelme' diyor!

FUTBOL Haberleri

G.Antep ile İnönü'de oynanan maçta son dakikada yediği golle galibiyeti koruyamayan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Samet Aybaba çok üzgün olduklarını söyledi.



BİR HATA İYİ İŞLERİ ÖRTÜYOR
G.Antep ile İnönü'de oynanan maçta son dakikada yediği golle galibiyeti koruyamayan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Samet Aybaba çok üzgün olduklarını söyledi. Ümraniye'de idman sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden Aybaba adeta içini döktü. İşte Aybaba'nın sözleri: "Taraftar tepkisinde haklı. Ancak tepkilerin ölçülü olması lazım. Kızım bile puan kaybettiğimiz zaman 'Baba eve gelme, tesiste yat' diyor. Son iki iç saha maçımızda 10 kişi kalan rakiplere karşı puan vermek tepkiye neden oldu... Oyuncularımla gurur duyuyorum. İyi şeyler yapılırken bir anda yapılan hata bütün güzellikleri gölgeliyor."


HOLMEN İLE İLGİLENİYORUZ
"McGregor'u G.Antep maçında oynatmayı düşünmüyordum. Cenk'in sakatlanması planlarımızı bozdu. Cenk iyileşirse bu hafta oynayacak... Gece hayatı konusunda bazı arkadaşlar biraz aşırıya kaçıyor. Hepsinin ne yaptığından haberim var. Uyarılarımı yapıyorum. Ancak daha sonra 'oyuncularını eleştiriyor' diye tepki alıyorum... Niang hazır değildi ama görev vermek zorundaydık. Şu an önümüzde 12 tane maçımız var. Elimizden geleni yapacağız. Beşiktaş için sezon başındarakip nbsp;kaleye gidemez, ilk 10'a giremez, küme düşer diyorlardı... Gelecek sezon için Holmen ile ilgileniyoruz. Yıldız oyuncu transfer etmeyi düşünmüyoruz. Yıldızımızı takım içerisinden çıkaracağız..."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...