Trabzon'da kongre sesleri

Trabzon'da kongre sesleri

FUTBOL Haberleri

Trabzonspor tribünlerinin istifaya çağırdığı Başkan Sadri Şener'in Mayıs ayında olağanüstü kongre kararı alabileceği konuşuluyor.

F.Bahçe karşısında ortaya koyduğu kötü futbol ve aldığı 3-0'lık mağlubiyetle taraftarları adeta şoka uğratan Trabzonspor'da tepkiler dinmek bilmiyor. Tribünlerin istifaya çağırdığı Başkan Sadri Şener'in moralinin bir hayli bozuk olduğu ve mayıs ayında olağanüstü kongre kararı alabileceği konuşulurken, maçın ardından toplanan Yönetim Kurulunun Olağanüstü Kongre yapılması konusunda görüş bildirdiği ileri sürülüyor. Bu talebe sıcak bakmayan Başkan Şener'in, kongrenin Aralık ayında yapılmasını istediği, Olağanüstü Kongre halinde ise yönetimde önemli değişikliklere giderek yeniden aday olacağı öğrenildi.


'YERİNİ GENÇLERE BIRAKMALI'
Trabzonspor'da 2003-04, 2004-05, 2005-06 sezonlarında başkanlık yapan Atay Aktuğ ise Sadri Şener'in artık bırakması gerektiğini söyledi. Sadri Şener'in uzun bir süredir başkanlık yaptığını belirten Aktuğ, "Kendisinin, 'Benden daha iyisini yapacak biri varsa buyursun gelsin' sözleri var. Şener bu aşamadan sonra yerini gençlere bırakmalı. Ama şimdi zamanı değil, kongre zamanı" diye konuştu. Trabzonspor'un kötü gidişiyle ilgili gelen soruya ise Aktuğ, "Bu takım, geri geri bile oynasa küme düşme durumu olmaz ancak kupaya odaklanıp ligi bırakırsak işte o zaman küme düşeriz" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...