Beşiktaş yönetiminden Gökhan Töre açıklaması

/ Kaynak: Sabah
Beşiktaş yönetiminden Gökhan Töre açıklaması

SPOR Haberleri  / Sabah

İspanyol medyası, Atletico'nun Gökhan için 17 milyon Euro önerdiğini yazdı. Yönetim ise iddialara "Böyle bir teklif varsa hemen satalım" esprisiyle yaklaştı

Gökhan Töre, Beşiktaş'ta ortaya koyduğu performansla Atletico Madrid ve West Ham'ın gözdesi olmayı başardı. Siyah-beyazlı yönetim, sezon başında Atletico Madrid'in 9, West Ham'ın da 12 milyon Euro'luk teklifini geri çevirdi. 

Ve son olarak İspanyol basını Atletico'nun Beşiktaş'ın kapısını bir kez daha çalarak 17 milyon Euro ve bir sonraki satıştan %25 pay önerdiği iddiası geldi. Kendilerine böyle bir teklifin gelmediğini vurgulayan yöneticiler, İspanyolların dile getirdiği rakamların çok uçuk olduğunu belirterek, "Böyle bir teklif varsa Gökhan'ı hemen gönderelim" diye espri yaptı. Kulübün resmi internet sitesinden ise satılık futbolcuları olmadığı bir kez daha deklare edildi.

SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...