Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Serdar Aziz'e başkan engeli!

/ Kaynak: Fanatik
Serdar Aziz'e başkan engeli!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Beşiktaş yönetimi Bursaspor yönetimiyle yarın Serdar Aziz için bir araya gelerek görüşeceği öğrenildi. Ancak çıktığı programda açıklamalar yapan Bursaspor'un yeni başkanı Ali Ay, Serdar Aziz'i satmayacaklarını belirtti.

Beşiktaş'ın büyük bir gizlikle yürüttüğü transferde sır gibi sakladığı isim ortaya çıktı. Ersan Gülüm eğer Çin'e giderse Bursasporlu Serdar Aziz kadroya dahil olacağı iddia edildi. Ancak iddiaların ortaya çıkmasından sonra konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, Sedar Aziz'i kesinlikle satmayacaklarını söyledi.

NTV Spor'un haberine göre Beşiktaş, Alexis Delgado'dan sonra stoperde 2. bir isme daha yöneldi. Bonservis bedelinin yüksek olması nedeniyle daha önceden vazgeçilen Serdar Aziz'in Siyah Beyazlılar'ın teknik direktörü Şenol Güneş'in çok istemesi üzerine yönetim yeniden bu transfere yöneldi.

Şenol Güneş istemişti
Ersan Gülüm'ün Çin'e transfer olma ihtimalinden dolayı Şenol Güneş yönetimden böyle bir talepte bulunduğu ortaya çıktı. Şenol Güneş'in isteği üzerine harekete geçen Siyah Beyazlı yönetim, Bursaspor cephesi ile transfer için temasa geçtiği iddia edilmişti.

Başkan'dan veto
Bursasporlu Serdar Aziz'in Beşiktaş'a gideceği ile ilgili iddiaların ortaya çıkmasından sonra Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına katılan yeni başkan Ali Ay, "Dolaylı teklifler geldi ama Serdar Aziz'i satmıyoruz. Sezon sonuna kadar Serdar Aziz'i kesinlikle satmayacağız. Sezon sonu tekrar değerlendiririz ama Serdar'ın gideceği yer Avrupa'dır" diyerek transferi kesin bir dille veto etti.
Ali Ay konuşmasının devamında "Ahmet Nur Çebi bizim arkadaşlarla görüşme yapmış ama gereken cevap verilmiş. Serdar Aziz Bursaspor'da kalacak." ifadelerine yer verdi.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...