Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alexis'te geri sayım!

/ Kaynak: Fanatik
Alexis'te geri sayım!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Getafe'nin tecrübeli stoperi Alexis Delgado'yla anlaşan ve bu oyuncuyu KAP'a bildiren Siyah-Beyazlılar, futbolcunun kulübüyle ödeme programı konusunda yaptığı görüşmelerde sona yaklaştı. İspanyol ismin, iki kulübün son pürüzleri aşmasının ardından İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Ara transferde kadrosunu; Ukrayna ekibi Dnipro’dan Denys Boyko ve Rusya Premier Lig temsilcisi Spartak Moskova’dan da Aras Özbiliz’le güçlendiren Siyah-Beyazlılar, stoper hattı için anlaşmaya vardığı Alexis Delgado için geri sayımda...

30 yaşındaki futbolcu konusunda Getafe’yle el sıkışan ve önceki gün KAP’a bilgilendirmede bulunan Beşiktaşlı idarecilerin; İspanya La Liga temsilcisiyle yaşadığı bonservis sorununu aşmak üzere olduğu öğrenildi. Getafe’nin tecrübeli savunmacı için anlaştığı Beşiktaş’tan 1,5 milyon Euro’luk bonservis ücretini peşin olarak istediği ancak Siyah-Beyazlı cephenin bu duruma sıcak bakmadığı, tarafların ödeme konusundaki pürüzleri her an aşabileceği bildirildi.

Kartal’dan haber bekliyor
İstanbul’a gelmek için Beşiktaş Yönetimi’nden haber bekleyen Alexis; tarafların el sıkışmasının ardından İspanya’dan Türkiye’ye hareket edecek. Bu sezon takımıyla 16 karşılaşmada görev yapan başarılı futbolcunun, takım arkadaşları ve teknik ekibiyle vedalaştığı da ifade edildi.    

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...