Trabzonspor Fenerbahçe maçı ertelendi

Düzenleyen:
Trabzonspor Fenerbahçe maçı ertelendi

SPOR Haberleri

Tipi halinde yağan kar Avni Aker’in zeminini futbol oynanmaz hale getirdi... TFF, hakem Bülent Yıldırım ve gözlemcilerin raporuyla ‘erteleme’ kararı verdi...

İlk yarıyı lider bitiren Beşiktaş, ikinci yarıya bir türlü başlayamadı. Geçtiğimiz hafta İstanbul’da Başakşehir Stadı’nda yoğun kar yağışı sebebiyle 5. dakikada tatil edilen Mersin İdman Yurdu maçından sonra bu hafta da Avni Aker’deki Trabzonspor-Beşiktaş maçı ertelendi. Meteoroloji hafta başından bu yana Trabzon’da maç günü yoğun kar yağışı beklendiğini haber veriyordu. Ancak Mersin İdman Yurdu maçı sonrası “Meteorolojiye göre maç programı yapılmaz” diyen TFF, dünkü maçın ‘erteleme’ kararını da önce hakem Bülent Yıldırım’a bıraktı. Sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı sebebiyle Avni Aker Stadı’nın zemin tamamen beyaza büründü. Hızını kesmeyen yağış sebebiyle saatler geçtikçe zemindeki kar kalınlığı 25 santimetreye ulaştı. 
Top kara gömüldü
20.00’de başlaması gereken maçtan saatler önce hakem Bülent Yıldırım ve ekibi iki kulüp temsilcileriyle birlikte statta incelemelerde bulundu. Karla kaplı zeminde yere atılan top kara gömüldü. Karşılaşmanın bu şartlarda maçın oynanmasının mümkün olmadığı TFF’ye iletildi. Bu konuda bir toplantı yapan TFF, “Hüseyin Avni Aker Stadı’nda yaşanan elverişsiz hava ve saha koşulları, yapılan temizleme çalışmalarına rağmen yoğun kar yağışının devam etmesi, bu koşulların yarın da devam edecek olması ve iki kulübümüzün hafta içi oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası müsabakaları göz önünde bulundurularak; maçın hakemleri ile temsilcilerinin de görüşleri alınarak tatil edilen karşılaşma, Federasyonumuz tarafından belirlenecek ileri bir tarihte oynanacak” açıklamasını yaptı. 
> Gökmen Şahin-Trabzon (İHA)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...