Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara'da DAEŞ operasyonu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ankara'da DAEŞ operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Örgüte eleman temin eden ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı olduğu değerlendirilen 10 kişi gözaltına alındı.

Terör örgütü DAEŞ'e yönelik operasyonda örgüte elaman temin ettiği ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı olduğu ihtimali üzerinde durulan 10 kişi gözaltına alındı.
AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah erken saatlerde uzun süredir teknik ve fiziki takip yaptığı ve örgüt içerisinde "tatlıbal grubu" olarak bilinen kişilere yönelik operasyon düzenledi.
Ulus Uzunyol sokakta özel harekat ekiplerinin de desteğiyle gerçekleştirilen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. Örgüte elaman temin eden ve çatışma bölgeleri ile irtibatlı olduğu ihtimali üzerinde durulan şüphelilerle birlikte ruhsatsız tüfek, silah ve örgütsel dökümanlar ele geçirildiği belirtildi.
Gözaltına alınan zanlılar sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...