İşte Hamzaoğlu başarısı

İşte Hamzaoğlu başarısı

SPOR Haberleri

Yeşil-beyazlılar, gol düellosunda Gaziantep'i Necid, Bekir ve Şamil'in golleriyle devirdi

Süper Lig'de Hamza Hamzaoğlu yönetiminde çıkışa geçen Bursaspor, gol düellosu şeklinde geçen karşılamada Gaziantepspor'u 3-2 mağlup etti. 29'uncu dakikada Chibuike'nin attığı golle Gaziantepspor 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla bitti. 

Son dakikalar nefes kesti
Bursaspor, 72'de Necid ile skoru eşitledi, 78'de Bekir Yılmaz'ın attığı golle skoru 2-1 yaptı. Bu golden sadece 4 dakika sonra 82'de Chibuike takımının ve kendisinin ikinci golünü atıp skoru eşitledi: 2-2. Bursasporlu Şamil Cinaz, 85'inci dakikada düelloda son sözü söyledi ve yeşil-beyazlılar maçı 3-2 kazandı. Timsahlar, üst üste 3. galibiyetini alırken Gaziantep'in 7 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Hamzaoğlu ile 8 maçta 7 galibiyet
Bursaspor yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu yönetiminde çıktığı 8 resmi karşılaşmada 7 galibiyet aldı. İlk maçında 19 Aralık 2015'te Konya'ya yenilen Hamzaoğlu'nun Timsahlar'ı, 4 Türkiye Kupası ve 3 lig maçını kazanarak üst üste 7. kez kazandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...