Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kamışlı'da internet kafeye bombalı saldırı: 5 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
Kamışlı'da internet kafeye bombalı saldırı: 5 ölü

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Suriye'nin kuzeydoğusunda yer alan Haseke vilayetine bağlı Kamışlı ilçesinde bir internet kafeye düzenlenen bombalı saldırı sonucu 5 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Suriye'nin kuzeydoğusunda yer alan Haseke vilayetine bağlı Kamışlı ilçesinde bir internet kafeye düzenlenen bombalı saldırı sonucu 5 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin Kamışlı'daki yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, Haseke'ye bağlı Kamışlı'da Hristiyanların yoğun olarak yaşadığı El-Vasati Mahallesi'nde bir internet kafenin önüne, bomba yerleştirilen motosikletin infilak ettirilmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Rejim güçlerinin kontrolündeki bölgede meydana gelen bombalı saldırıda kafe ve çevresindeki binalarda hasar meydana geldi, yaralılar ilçedeki Selam Hastanesine kaldırıldı.

Kamışlı'daki saldırıyı terör örgütü DAEŞ'in gerçekleştirdiği ifade ediliyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...