Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Müzik dünyasına dev transfer

Düzenleyen:
Müzik dünyasına dev transfer

MAGAZİN Haberleri

Deneyimli tiyatrocu Pelin Körmükçü, hayranlarına çok farklı bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Yıllardır oyunculuğuyla olduğu kadar sesinin güzelliğiyle de konuşulan Körmükçü, ekranlara verdiği iki yıl aradan sonra Mustafa Kemal Atatürk’ün de en sevdiği aktörlerden olan dedesi Hazım Körmükçü’ye ithafen bir albüm çalışması için start verdi. Komedi, dram ve müzikal alanda döneme damga vuran tiyatroculardan olan ve aynı zamanda ud da çalan dedesi Hazım Körmükçü’den kendisine miras kalan müzik sevgisiyle bu alanda da adını duyuracak olan Körmükçü, Ahmet Selçuk İlkan süpervizörlüğünde okumalara başladı.  Pelin Körmükçü, yeni heyecanıyla ilgili duygularını ‘Oyunculuğumun yanı sıra şarkı söylemek çok zevk aldığım, mutlu olduğum bir alan. Diziler, tiyatro, annelik derken hep bir şeyler yapmak istedim ama ertelendi. Yıllar yılı dedem Hazım Körmükçü’nün hikayeleriyle büyümüştüm. O da bir sanatçının sahnenin her alanında yetenekli olması gerektiğini düşünürdü. Hem tiyatro, hem de müzikal anlamda Körmükçü soyadını hakkıyla taşımak için uğraşacağım. Ve ilk albümümü de gerçek bir sanatçı olan dedeme ithaf edeceğim’ sözleriyle açıkladı.
 
‘PELİN’İN SESİ HEPİMİZİ HEYECANLANDIRDI’
 
Albümde yer alan şarkıların da söz yazarı olan Ahmet Selçuk İlkan da ‘Bugüne dek müzik dünyasında kanat çırpanlar beni hep heyecanlandırmıştır. Bunlardan biri Pelin Körmükçü olunca daha da heyecanlandım. Pelin Körmükçü tiyatronun yanında, müzik konusunda da aileden gelen bir yeteneğe sahip. Bu da işimizi çok kolaylaştırdı. Onun ses rengine göre şarkıları bulmam gerekiyordu, hiç zorlanmadım. Hangi şarkıyı okuduysa çok başarılı oldu. Hepimizi çok şaşırttı. Pelin’in sesine hepimiz heyecanlandık. Eserler güzel, ses güzel, kattığı nefes güzel. Ona çok inanıyorum’ açıklamasında bulundu.
 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...