Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mustafa Denizli: Bir oyuncu istedim, alamadılar!

/ Kaynak: Fanatik
Mustafa Denizli: Bir oyuncu istedim, alamadılar!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Süper Lig'de 19. haftada Osmanlıspor deplasmanında buz kesen ve rakibine 3-2 mağlup olarak lige havlu atma noktasına gelen Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin özellikle Benitez transferi konusunda öfkeli olduğu öğrenildi.

Galatasaray, Osmanlıspor deplasmanında kaybetti ve şampiyonluk yarışından kopma noktasına geldi. Oynanan kötü oyunun yanı sıra devre arasında yapılması beklenen forvet transferinde hala gelişme olmaması teknik direktör Mustafa Denizli'yi küplere bindirdi. 

"Bir oyuncu istedim, alamadılar!"
Independiente'nin genç forveti Martin Benitez'i çok istediği belirtilen Denizli'nin, oyuncu izleme komitesiyle yaptığı toplantılarda önüne gelen listedeki oyuncuları beğenmediği ve "En çok istediğimiz oyuncu Benitez'di. Bir oyuncu istedim onu da alamadılar! Bu oyuncuları beğenmiyorum" dediği öğrenildi. 

8 milyon eurodan aşağı inmediler
Arjantin kulübü Independiente ise Benitez konusunda en ufak bir taviz vermiyor. Arjantinliler, 8 milyon eurodan aşağı inmezken, Galatasaray'ın ise 5 milyon euro önerdiği belirtildi.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...