Sneijder'in kararı Yolanthe'ye bağlı

Sneijder'in kararı Yolanthe'ye bağlı

SPOR Haberleri

Burak Yılmaz'ın ardından Wesley Sneijder'in de Juventus'a gitme ihtimali belirdi. Hollandalı oyuncunun sözleşmesinde yazan 7.5 milyon euro'luk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olan İtalyan ekibi, Sneijder'in menajeri Guido Albers ile temas kurdu.

Sneijder'in, İtalya'ya dönmek için istekleri konusunda bilgi aldı. Sneijder'in şu anda karar aşamasında olduğu özellikle eşi Yolanthe Cabau'nun Hollandalı yıldızın vereceği kararda 
etkili olacağı bildirildi

Savunma dökülüyor
Osmanlıspor maçını sakatlıkları nedeniyle tamamlayamayan iki oyuncudan, Denayer'in bel ve kalça bölgesinde, Semih'in ise bel ve kasık bölgesinde zorlanma tespit edildiği açıklandı. Savunmada bir türlü istikrarlı bir tandem yakalayamayan Galatasaray'da bu sezon sakatlıklar nedeniyle Denayer 11 maçta, Chedjou 7 maçta, Semih 4 maçta takımını yalnız bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...