Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kral coştu bir kere

/ Kaynak: Fotomaç
Kral coştu bir kere

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Fenerbahçe sahasında Çaykur Rize engelini yıldız forveti ile aştı. Fernandao beyaz noktadan 2 kez ağları sarsarken 10 gole ulaştı

Sarı-lacivertlilere sezon başı Bursaspor'dan 'kral' unvanıyla gelen Fernandao gollerini 'çubuklu' forma ile de sıralamaya devam ediyor. Gençlerbirliği maçında ağları sarstıktan sonra Sivasspor'a karşı oynamayan Brezilyalı futbolcu, sezonun 2. devresine fırtına gibi girdi. 3-0'lık Eskişehir galibiyetinde 'duble' yapan 28 yaşındaki forvet dün de Çaykur Rizespor karşısında fazla mesaideydi. Fernandao ilk yarıda kazanılan penaltılarda topun başına geçti ve beyaz noktadan ligimizin en iyi kalecileri arasında gösterilen İtandje'yi 2 kez avlamayı başardı. Fernandao böylece ligde forma giydiği son 3 maçta 5 kez fileleri havalandırırken toplamda da 10 golü buldu ve krallık yarışında iddialı konuma geldi. Tecrübeli oyuncu, Türkiye Kupası ve Avrupa Kupası maçları da dahil edildiğinde 18 gole ulaştı. 

'Gollere devam' 
Attığı goller ve saha içindeki mücadelesiyle oynadığı ilk günden bu yana sarı-lacivertli gönülleri fetheden Fernandao maç sonu keyifliydi. Tecrübeli golcü "Bu sezon şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için tüm takım gibi ben de tüm gücümü Fenerbahçe için harcıyorum. Gollerime devam edeceğim. Şu an çok iyi gidiyoruz ancak önemli olan sezon sonunda ligin zirvesinde yer alabilmek. Bunun için daha çok çalışmalıyız" ifadesini kullandı. Fernandao karşılaşmaların 2. yarılarına daha fazla konsantre olmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...