Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray gözünü kupaya çevirdi

Galatasaray gözünü kupaya çevirdi

SPOR Haberleri

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 6. maçında oynayacağı Kastamonuspor 1966 karşılaşması öncesinde bu sabah bir antrenman gerçekleştirdi.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde yapılan idman, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Daha sonra gruplara ayrılan sarı-kırmızılı takım, prese dayalı bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanın bir sonraki bölümünde iki takım halinde, 35x35 metrelik bölümde baskıya dayalı ve dört kaleli bir sonuçlandırma çalışması üzerinde duruldu.

Sarı-kırmızılılar, antrenmanın ana bölümde ise yarı sahada çift kale maç gerçekleştirdi. Toplam 75 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

4 OYUNCU BİREYSEL ÇALIŞTI
Öte yandan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'nın yanı sıra Hamit Altıntop, Burak Yılmaz ve Hakan Balta, takımdan ayrı salonda bireysel çalıştı. Semih Kaya ve Jason Denayer’in ise tedavisine devam edildi.
Galatasaray'da Kastamonuspor 1966 karşılaşmasında forma giymeyecek oyuncular, yarın sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir antrenman gerçekleştirecek.
Galatasaray ile Kastamonuspor 1966, yarın akşam saat 20.45’te Türk Telekom Arena’da karşılaşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...