Bingöl'de yolda mahsur kalan 83 kişi kurtarıldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bingöl'de yolda mahsur kalan 83 kişi kurtarıldı

YAŞAM Haberleri  / AA

Bingöl-Erzurum karayolunda kar yağışı ve tipi nedeniyle araçlarıyla mahsur kalanların imdadına, karayolları ekipleri yetişti

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan 83 kişi kurtarıldı. Bingöl-Erzurum karayolunun bazı bölümlerinde kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor. Araçlarıyla yolda mahsur kalan 83 kişi, karayolları ekiplerince kurtarıldı. Bu kişiler, getirildikleri Karlıova'da öğrenci yurtlarına yerleştirildi. Karlıova Belediye Başkan Yardımcısı Sadri Bingöl, kapanan yolda mahsur kalan vatandaşların ilçeye getirildiğini söyledi. Yol ulaşıma açılıncaya kadar vatandaşların her türlü ihtiyacının karşılanacağını belirten Bingöl, "Karlıova-Bingöl yolu ulaşıma açıldı ancak Erzurum yolunda tipi ve sis nedeniyle ekipler güçlükle ilerliyor" bilgisini verdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...