Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Delgado: Beşiktaş'ın beni bulması büyük bir gurur

/ Kaynak: İHA
Delgado: Beşiktaş'ın beni bulması büyük bir gurur

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş'ın bugün sağlık kontrolünden geçirdiği yeni transferi Alexis Delgado, "Beşiktaş gibi büyük bir kulübün beni takip etmesi ve bulması büyük bir gurur" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İspanyol ekibi Getafe'den transfer edilen Alexis Delgado ile Vodafone Arena’da buluştu. Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, "Beşiktaş’ta transfer hiç bitmez. Biz şu anda esas olarak sezon sonu için çalışıyoruz. Bu dakikadan sonra takımın içine başka bir takviye düşünmüyoruz. Bu noktadan sonra konsantre olunması gereken şey Beşiktaşımızın şampiyonluğu. Takımımızın desteklenmesi, bütün taraftarlarımızın takımımızın arkasında olması lazım. Bizim görevimiz ise oyuncularımızın parasını ödemek ve stadı bir an önce bitirmek" diye konuştu.

"NE ZAMAN MAÇIMIZ VAR KAR YAĞIŞI BAŞLIYOR"
Orman, ertelenen Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor maçlarıyla ilgili olarak ise, "Ne zaman bizim maçımız var, kar yağışı başlıyor. 'Hayır var' demek lazım. Takımımız çok kuvvetli. Kuvvetli kadromuzla çıkacağız topumuzu oynayacağız" dedi.

"BİR İNSANIN BÖYLE KARŞILANMASI ÇOK HOŞ"
Alexis Delgado ise, "Çok mutlu ve heyecanlıyım. Burada olmak beni çok mutlu ediyor. Beşiktaş gibi büyük bir kulübün beni takip etmesi ve bulması büyük bir gururdu. Bir insanın böyle karşılanması çok hoş ve çok sevindirici bir şey. Buraya büyük bir heyecanla geldim, ligin en iyi şekilde geçmesi ve takım için en büyük kazançları sağlamak benim için en önemlisi" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...