Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mesut için 'Barça önlemi'

/ Kaynak: Fotomaç
Mesut için 'Barça önlemi'

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Real Madrid'in Mesut Özil'i Arsenal'e gönderirken hazırlanan sözleşmeye çok önemli iki madde eklediği ortaya çıktı.

50 milyon euro bonservis bedeli karşılığında 2013 yılı yaz transfer dönemi sonunda İspanyol devi Real Madrid'den Arsenal'e transfer olan Mesut Özil'in sözleşmesine eklenen iki çok önemli maddenin detayları ortaya çıktı!

Bu maddelerden ilki 'transfr reddi' hakkında. Madde, içerik olarak İspanyol ekibini transferde kısmen de olsa söz sahibi yapıyor. Real Madrid, Mesut Özil'i Arsenal'e gönderirken herhangi bir La Liga ekibine transfer edilmesi durumunda 48 saat içerisinde transferi reddetme hakkını elinde bulunduruyor.
İspanyol medyası bu maddeyi Real Madrid'in Mesut'un Barcelona'ya olası transferini engellemek için eklediğini yazarken bazı spor yorumcuları da eflatun beyazlıların yıldız oyuncunun sadece Barcelona değil herhangi bir İspanyol ekibinde oynamasını istemediği yorumunda bulundu.
Sözleşmedeki diğer madde de 'yüzdelik pay' ile ilgili.
Anlaşmaya göre Real Madrid, Mesut Özil'in 50 milyon euro'dan yüksek bir meblağ karşılığında transfer edilmesi durumunda transferin %33'lük bölümünü alabilecek.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...