Üsküdar'da korkutan yangın

Düzenleyen:
Üsküdar'da korkutan yangın

YAŞAM Haberleri

Üsküdar’da 3 katlı bir binada çıkan yangında mahsur kalanlar kurtarılırken, yoğun dumandan etkilenen 7 kişinin tedavileri sürüyor

Ünalan Mahallesi Taylan Sokak içerisinde bulunan 3 katlı bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına Ünalan ve Kadıköy itfaiyesi müdahale ederken, binada mahsur kalanlar büyük paniğe neden oldu. Sokak içerisinde binadakilerin kurtarılmasını bekleyen vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamazken, mahsur kalanlar itfaiye merdivenleriyle aşağıya indirildi. Aşağıya indirilen bazı vatandaşların birbirine sarıldıkları görülürken, bazı vatandaşların dumandan ciddi şekilde etkilendikleri ve baygın oldukları görüldü. Yangın sırasında itfaiye ekipleri vatandaşları kurtarmak için yoğun bir çaba sarf etti. Dumanların sardığı binada dumandan etkilenen bir kadın balkondan itfaiye merdivenine aktarılarak aşağıya indirildi. Yaralılar daha sonra ambulansla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yangın ise itfaiyenin uzun süren çalışmasının ardından diğer dairelere sıçramadan söndürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...