Denizli'nin karne zayıf

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Denizli'nin karne zayıf

SPOR Haberleri  / Sabah

17 futbolcunun 26 kez sakatlandığı, ikili mücadele kazanan ilk 40 isim arasında bir tek oyuncusu olmayan G.Saray, kalesinde 100 pozisyon verdi ve 27 gol yedi

Galatasaray'da puan kayıpları sürerken, takımda Mustafa Denizli'nin göreve gelmesinin ardından belli başlı sorunlar düzelmedi. Takımda geçen sezonun 19 haftasında 9 ismin 15 defa sakatlanmasına rağmen, bu sezon 17 farklı isim 26 defa sakatlandı. Galatasaray'da sakatlanan oyuncu sayısı geçen sezonun aynı dönemine göre %88 arttı. Sakatlık sayısının arttığı takımda, fizik gücü düşüklüğü de göze çarpıyor. Ligin rakipten ikili mücadele kazanma sayılarında en kötü ekibi olan Galatasaray'da en fazla ikili mücadele kazananlar listesinde ilk 40'da tek bir Galatasaraylı bulunmuyor. Galatasaray'da sakatlıkların fazla yaşanması sonucunda kadroda istikrarın sağlanamaması ve ikili mücadele kazanmada rakipler karşısında üstünlük kurulamamasının sonucu ise verilen gol pozisyonu sayısına yansıdı. G.Saray, son 10 yılın en fazla gol pozisyonu verdiği ve gol yediği 19 haftasını geride bırakırken, tam 100 gol pozisyonu verdi ve 27 gol yedi. 

Benitez'i çok istedim ama...
Osmanlıspor yenilgisi sonrası transferler konusunda olumsuz konuşan Mustafa Denizli'nin, Arjantinli yıldız Benitez'i çok istediği ancak bu konuda hayal kırıklığına uğradığı öğrenildi. Denizli'nin yakın çevresine, "En çok alınmasını istediğim oyuncu Benitez'di... Bari bu transferi yapabilseydik. Bir oyuncu istedim onu da alamadılar" diyerek dert yandığı belirtildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...