Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

DAEŞ’e darbe 11 GÖZALTI

Düzenleyen:
DAEŞ’e darbe 11 GÖZALTI

GÜNDEM Haberleri

Terörle Mücadele ekipleri bir buçuk yıl boyunca teknik ve fiziki takibe aldığı 11 DAEŞ öyesini düzenlediği operasyonla gözaltına aldı.

Ebru Karatosun ANKARA
Terörle Mücadele ekipleri bir buçuk yıl boyunca teknik ve fiziki takibe aldığı 11 DAEŞ öyesini düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. Ekipler yaptıkları çalışmalarda şüphelilerin Ankara’nın en büyük tekfirci grubu olan ‘Tatlıbal grubu’na mensup oldukları belirtildi. Grup içerisindeki şüphelilerin, DAEŞ’e elaman temin ettiği ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı oldukları tespit edildi. Ekipler, grubun lideri olduğu ifade edilen Cemal T.’nin Pursaklar’daki adresine de operasyon düzenledi. Cemal T.’nin ‘cinsel istismar’ suçundan hakkında yakalama kararı olduğu belirlendi. Ankara’dan 8 ayrı grup altında toplanan 450 kişinin terör örgütünün faaliyet gösterdiği Suriye ve Irak’taki çatışma bölgelerine gittiği ortaya çıkmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...